Dansshow 2019 Leef! – Zedelgem & Beernem – show 1

Beste danser(tje) en ouders,

Welkom op de pagina van de grote dansshow 2019, die doorgaat voor de groepen van Ruddervoorde & Oostkamp in de late namiddag op zondag 24 juni in de prachtige theaterzaal van cultureel centrum De Valkaart, A. Rodenbachstraat 42 te Oostkamp. Ons nieuw thema dit jaar is “I LOVE TO DANCE Leeft”.

Wat krijg je te zien?

Een wervelende dansshow gebracht door alle danser(tje)s van ilovetodance met alle soorten dansjes van het verleden tot nu, in een modern jasje gestopt. Prachtige choreo’s, speciale belichting en animerend decor. Deze dansshow wordt georganiseerd als beloning voor jouw inzet gedurende het ganse dansjaar, éénmalig te bewonderen door jullie familie en kennissen! Dit bericht betreft de groepen van Zedelgem & Beernem die zullen optreden in SHOW 1. 

Zie hieronder de affiche van de show:

Affiche DFT2019 Leef website

Prijzen voor de grote show:

Bezoekende volwassenen 12 € per persoon, bezoekende kids (-12j) 10 €. Dansers hoeven geen toegang te betalen.

Hoe kun je een zitplaats voor de show bekomen?

Vraag aan familie of kennissen of ze interesse hebben om jouw optredens te komen bewonderen zodat genummerde zitplaatsen samen kunnen besteld worden. Klik op de hieronder vermelde link:

1. Vul hieronder alle gegevens in.
2. Na op “versturen” geklikt te hebben, wordt een bevestigingsemail naar je verstuurd welke je dient af te drukken.
3. Deze email-afdruk breng je mee naar de hierboven vermelde les eventueel in enveloppe met naam danser vermeld. Dan plaatsen wij een stempel en handtekening op de afdruk na betaling van het aantal bestelde plaatsen. Daarna duiden wij de door jullie aangevraagde plaatsen aan op het zaalplan en vermelden de betreffende nummers op de afdruk.
4. Deze afdruk breng je mee naar de show. Deze dient als toegangskaart. Je dient dus op de dag van de show eerst te verzamelen met alle mensen die op jouw toegangsbewijs staan alvorens de zaal binnen te komen, zo wordt de zaal efficiënt gevuld.

Naam van de danser:

Gemeente waar je les volgt:
 Ruddervoorde Oostkamp Zedelgem Beernem

Groep waarbij je danst:
 Happy Kids (3-5j) Funky Kids (6-8j) Cool Kids (7-12j) Power Kids (9-15j) M&M Dancers (7-77+)

Alle namen van de volwassen bezoekers:

Totaal aantal volwassen bezoekers:

Alle namen van bezoekende kids:

Totaal aantal bezoekende kids:

Email adres (let op een exacte notatie):

Uw eventuele vraag of opmerking

Je krijgt meteen een automatische email terug van jouw aanvraag. Die druk je af en hiermee kom je na de les op woensdag 29 mei in de evenementenzaal Ridefort te Ruddervoorde (naast sporthal). Deze afdruk wordt na vereffening afgestempeld. Die breng je terug mee op de dag van de show om als toegangsbewijs te vertonen aan de ingang. Let op: als je geen bevestigingsmail krijgt dan komt die mogelijks in de spamfolder van jouw anti-virus programma (bvb Avast), ofwel zit er een klein foutje in het intypen van jouw eigen email-adres. Het eerste is te verhelpen door in jouw Inbox naar uw ongewenste e-mail map te gaan en daar naar de afzender info@ilovetodance.be te zoeken en daar op klikken, vervolgens ga je naar ‘Extra’ bovenaan in het menu en klik je op ‘Berichtregels’ zodat je de afzender kan accepteren. Sommige ‘hotmail’ of ‘gmail’ adressen kunnen onze email ook als spam op de server tegenhouden. Raadpleeg dan uw email rechtstreeks op het internet of stuur ons een gewone email met de vraag of we uw gegevens hebben ontvangen. We kunnen uw bevestigingsmail dan opzoeken en manueel naar jou sturen.

Volgende gezamelijke lessen tot aan de dansshow:

Rep ZB

 

Dansshow:

Zondag 30 juni in de Valkaart te Oostkamp: groepen Zedelgem & Beernem om 13u00 dance kids verzamelen beneden naast de trap aan de inkom voor dansers. Bar open vanaf 12u. Verzamelen bezoekers om 13u. Deuren zaal open om 13u30. Van 13u30 > 16u00 SHOW 1 met half uur pauze middenin.