Kerstshow 2019

Kerstshow 2019

De kerstshow is zoals ieder jaar weer een uniek en gezellig evenement waar de danser(tje)s hun choreo’s op hun liedjes met fierheid kunnen tonen aan ouders en familie. Dit is ook de afsluiter van het eerste trimester en deze keer een speciale feesteditie.

Elke danser van elke groep verdient het om hun aangeleerde dansjes te tonen in de kerstshow! En iedere mededanser zou natuurlijk graag hebben dat ook jij van de partij bent, want dan pas komt de choreografie van de groep tot zijn recht. Alle danser(tje)s die deelnemen aan de kerstshow krijgen trouwens een superleuke attentie voor hun inzet die ze al gebruiken tijdens de show…

Elke danser draagt zoveel mogelijk ilovetodance kledij (nog enkele T-shirts, te bestellen via  met zwarte broek of rok. Haren samen gebonden, vastzittend, sportief schoeisel liefst donkere kleur. Er kan nog besteld worden via deze link: kledij.

Hieronder op deze pagina kunnen jullie de gewenste zitplaatsen bestellen. Per volwassen bezoeker 12€, per bezoekend kind (tot 12j) 10€, alle dansers gratis toegang. Plaatsen zijn niet genummerd.

Datum: zondag 15 december 2019

Locatie: zaal Ridefort, Sportstraat 2 te Ruddervoorde

Tijstippen show en repetities: zie roosters onderaan de pagina

 

INSCHRIJVING TOEGANGSBEWIJZEN:

KERSTSHOW 2019 - SHOW 1 toegangsformulier groepen Ruddervoorde - Veldegem - Oostkamp (RVO)

1. Vul hieronder alle gegevens in.
2. Na op “versturen” geklikt te hebben, wordt een bevestigingsemail naar jou verstuurd welke je dient af te drukken.
3. Deze email-afdruk breng je mee op het tijdstip van jouw plaatsvereffening tijdens de eerste gemeenschappelijke les op 20 November 2019, dan plaatsen wij een stempel en handtekening op de afdruk na betaling van het aantal bestelde plaatsen. om die geldig te maken. Deze dient dan als jouw toegangsbewijs voor alle mensen die erop vermeld staan.

Naam van de danser:

Gemeente waar je les volgt:
 Ruddervoorde Veldegem Oostkamp

Groep waarbij je danst:
 Happy Dance Crea Dance Like Me M&M Dance

Aantal volwassen bezoekers:

Namen volwassen bezoekers:

Aantal bezoekende kids (tot en met 6de leerjaar):

Namen bezoekende kids:

Email adres (exact noteren aub):

Uw eventuele vraag of opmerking

Klik nu hieronder op verzenden maar let op: als U geen bevestigingsmail krijgt dan komt die mogelijks in de spamfolder van uw anti-virus programma (bvb Norton), ofwel zit er een klein foutje in het intypen van uw eigen email-adres.
Dit is te verhelpen door in uw Inbox naar uw ongewenste e-mail map te gaan en daar naar de afzender info@ilovetodance.be of dansorganisatieilovetodance@gmail.com of Wordpress te zoeken en daar op klikken, vervolgens dient U ons email adres als vertrouwelijk in te stellen.

Sommige 'hotmail' of 'gmail' (of andere server-) adressen kunnen onze email ook als spam op de server tegenhouden. Raadpleeg dan uw email dan rechtstreeks op het internet via uw provider.

 

KERSTSHOW 2019 - SHOW 2 toegangsformulier groepen Zedelgem - Beernem

1. Vul hieronder alle gegevens in.
2. Na op “versturen” geklikt te hebben, wordt een bevestigingsemail naar jou verstuurd welke je dient af te drukken.
3. Deze email-afdruk breng je mee op het tijdstip van jouw plaatsvereffening tijdens de eerste gemeenschappelijke les op 20 November 2019, dan plaatsen wij een stempel en handtekening op de afdruk na betaling van het aantal bestelde plaatsen. om die geldig te maken. Deze dient dan als jouw toegangsbewijs voor alle mensen die erop vermeld staan.

Naam van de danser:

Gemeente waar je les volgt:
 Zedelgem Beernem

Groep waarbij je danst:
 Happy Dance Crea Dance Like Me M&M Dance

Aantal volwassen bezoekers:

Namen volwassen bezoekers:

Aantal bezoekende kids (tot en met 6de leerjaar):

Namen bezoekende kids:

Email adres (exact noteren aub):

Uw eventuele vraag of opmerking

Klik nu hieronder op verzenden maar let op: als U geen bevestigingsmail krijgt dan komt die mogelijks in de spamfolder van uw anti-virus programma (bvb Norton), ofwel zit er een klein foutje in het intypen van uw eigen email-adres.
Dit is te verhelpen door in uw Inbox naar uw ongewenste e-mail map te gaan en daar naar de afzender info@ilovetodance.be of dansorganisatieilovetodance@gmail.com of Wordpress te zoeken en daar op klikken, vervolgens dient U ons email adres als vertrouwelijk in te stellen.

Sommige 'hotmail' of 'gmail' (of andere server-) adressen kunnen onze email ook als spam op de server tegenhouden. Raadpleeg dan uw email dan rechtstreeks op het internet via uw provider.

 

Hieronder vind je de organisatie van de gezamelijke lessen plus data en uren voor alle groepen:

Let op: als er gezamelijke les is betekent deze de gewone les vervangt in de week.

Repetities iltd KS 2019

iltd KS 2019