DVD Kerstshow 2019

Van de Kerstshow 2019, opgenomen op 15 dec 2019 in de evenementenzaal Ridefort wordt er een DVD gemaakt per show. Hieronder kunt U uw bestelling noteren. Let op: uw bestelling is enkel geldig wanneer U het bedrag vereffend hebt. De prijs van de DVD inclusief hoes: 20€ inclusief verzending, die U cash dient te vereffenen op de show of over te schrijven via het IBAN-nummer BE52 3800 2307 0109, BIC code BBRUBEBB, met de vermelding "KS-2019".

Naam van de danser

Keuze van de show waar U de DVD van wenst

Naam geadresseerde ontvanger

Email adres (exact noteren aub)

GSM-nummer

Straat en Nummer

Postcode en Dorp

Uw verdere vraag of opmerking

Let op: meteen na het versturen van deze bestelling zou U een bevestigingsmail moeten teruggestuurd krijgen. Als U uw bevestigingsmail niet terugvindt, kijk dan onder 'Wordpress' of mogelijks komt U bevestigingsmail in de spamfolder van uw anti-virus programma (bvb Norton), ofwel zit er een klein foutje in het intypen van uw eigen email-adres. Bij dat laatste vul je de aanvraag opnieuw in met het correcte of een alternatief email adres.

Sommige 'hotmail' of 'gmail' adressen kunnen onze email ook als spam op de server tegenhouden. Raadpleeg dan uw email rechtstreeks op het internet.