Aanbod

 

“Kids Dance ©”:

Dé specialiteit van ilovetodance!

Kids Dance gaat door voor leerlingen van 3 tot 12+ en wordt gegeven door 2 energieke lesgevers, de stichters van dansorganisatie “I love to dance”, namelijk dansjuf Sophie en dansmeester Geert, die elke les samen werken.

In de danslessen (Happy, Funky, Power Kids) wordt  variatie gebracht in stijl, choreografie en muziek zodat je geen zorgen hoeft te maken welke stijl je best ligt. Danspasjes en choreografie (dansuitvoering van de groep in visuele patronen) vloeien voort uit het gevoel van de muziek. Zo blijft elke les een nieuwe uitdaging en doen we elk jaar iets anders. Dikwijls werken we ook met attributen (voorwerpen) in de loop van het trimester, superleuk!

Neem alvast gratis deel aan de proeflessen die de 2de volle week van september gehouden worden in elke zaal en locatie van de cursussen. Deze lessen worden georganiseerd voor al wie zich vrijblijvend ingeschreven heeft voor de cursus en een bevestigingsemail ontvangen heeft voor de gratis proefles. Ook leerlingen die al lid waren van de dansorganisatie zijn dan al welkom. Wie de proeflessen week heeft moeten missen, kan enkel op aanvraag nog een gratis proefles bekomen.

Er is ook danskledij te bekomen. Eénmaal per trimester is er een bestellingsronde.

 

Happy Kids ©

Danst jouw kleintje ook al mee met de clipjes op televisie? Beter jong geleerd dan oud gedaan! Happy Kids is een dansles voor de leeftijdsgroep startend van ongeveer 3 tot 5 jaar (kleuters). De Happy Kids zijn de jongste groep, vrolijk, onstuimig en enthousiast wat meteen vertaald wordt in leuke dansjes op hedendaagse en aangepaste muziek, gaande van Samson, Plop, K3, Megamindy, Maya De Bij, Dalton Sisters, Kaatje, Princessia, Hitparade of andere Kids muziek. In de les leren ze simpele maar leuke pasjes onthouden en samen met andere kindjes gelijk te dansen. Ze leren op een speelse manier een nummer aan met veel expressie, verhaal en super leuke attributen of voorwerpjes. Tegelijkertijd leren ze het ritme aanvoelen en daar worden ook hulpvoorwerpen voor gebruikt. Om de concentratie van de kleintjes te garanderen duurt de les van de Happy Kids 45 minuten. De Happy Kids les gaat door op alle locaties. Voor prijzen zie rechter kolom in de tabellen van de pagina Cursus Rooster.

Funky Kids ©

Jouw kind is al uit de kleutertijd aan het groeien en wil daarom ook meegroeien in de super leuke wereld van dansen zoals het ze het al zien op televisie of youtube! Funky Kids een dansles voor de leeftijdsgroep van 6 tot 8 jaar (lagere 1, 2, 3). Funky Kids hebben al een voorkeur voor liedjes op verrassende hitmuziek en kunnen al wat moeilijker dansjes aan met een funky of moeilijker ritme. Ze zijn vooral nieuwsgierig naar nieuwe dingen en dit leren ze zeer graag in deze groep. Er wordt dus meer nadruk op ritme-gevoel gelegd. Maar ook op samenwerking in de groep. De danser(tje)s mogen al proeven van formatiedans, dit wil zeggen dat er figuren gevormd worden met de dansers van de groep. Nieuw is dat we ook in deze basis les al leuke voorwerpen leren gebruiken om de dans nog toffer te maken zoals ponpoms (cheer leading), danslinten, dansvlaggen… enzovoort. Omdat de Funky Kids al iets meer aankunnen duurt de les 60 minuten. De Funky Kids les gaat door op alle locaties. Voor prijzen zie rechter kolom in de tabellen van de pagina Cursus Rooster.

Power Kids ©

Jouw “Kid” wil mee zijn met nieuwste rages en “dance moves”! Ze wisselen onder elkaar hun meest favorietje muziek clipjes uit en uiteraard willen ze dat samen met de vriend(inn)en zo snel mogelijk aanleren: clip dance, groepschoreo’s, twirling sticks, dance rings, linten, Musical.ly…. Power Kids is een les voor de leeftijdsgroep vanaf 9 tot 15+ jaar (lagere 4, 5, 6 en lager middelbaar). Power Kids hebben het graag moeilijk en willen alles leren tot het kleinste detail. Hier werken we met flitsende mixen van gloednieuwe hitparade muziek in combinatie met alle mogelijke andere muziek om te ontdekken. Het accent ligt hier meer om vinnig en met kracht te dansen en samen te werken met heel de groep. Hierdoor kunnen de leerlingen al vlot choreografieën aanleren en zijn ze flexibel in het volgen van formaties. Vanaf de Power Kids starten we ook met vaste attributen dans zoals twirling of “stick dans”, danskoorden of “rope dans” en “multi-style” dans. Dit laatste betekent dat er per liedje een specifieke stijl wordt aangeleerd. Zo komt er per liedje een initiatie disco dans, jazz dans, R&B of hip hop dans, enzovoort. Hierdoor ben je niet verplicht een bepaalde stijlrichting te kiezen maar kun je door de variatie beleven welke stijl je leuk vindt. En al deze stijlen komen dan aan bod op de shows in een mix. Naarmate het dansjaar vordert kunnen sommige groepen ook met speciale attributen werken, denken we maar aan ropes (danskoorden), twirling sticks (majorette batons), stoelen of andere voorwerpen. De Power Kids les duurt 60 minuten. De Power Kids les gaat door op alle locaties. Voor prijzen zie rechter kolom in de tabellen van de pagina Cursus Rooster.

 

NIEUW!!!

“M&M Dance ©”:

Logo M&M Dance

M&M Dance 

Je hebt je waarschijnlijk al afgevraagd als jouw zoon of dochter een dansles volgt… waarom zou ik niet (weer) beginnen dansen. Wat kan je doen als jouw kind aan het dansen is? Wel, we hebben de oplossing voor jou en jouw kind: SAMEN DANSEN! Dit is NIEUW en UNIEK in de REGIO: de M&M Dance, de afkorting van Mom & Me Dance’ of ‘Mama en Mij dans. Uniek omdat niemand dergelijke choreo’s ontwikkelt en jullie beleven onvergetelijke momenten samen! Een leuke choreo wordt stap voor stap aangeleerd, haalbaar voor zowel moeder als kind waar symmetrische en synchrone danspassen in voorkomen om tot een boeiend visueel resultaat te komen. Een mooie en creatieve herinnering aan een leuke tijd met jou en jouw kind.

Bedoeld voor moeder en kind maar eventueel kunnen 2 kinderen met 1 mama ook deelnemen. kinderen kunnen zowel meisjes of jongens zijn. Voor kinderen vanaf 2de leerjaar (7j+) samen met mama maar ook met oma, grote zus, grotere nicht of zelfs grotere vriendin… Samen leren jullie leuke en haalbare dansjes die je dan later op feestjes samen kunt tonen!

Gegeven door dansjuf Sophie en dansmeester Geert samen.

“Cool Kids ©”:

Ilovetodance Fortnite

Cool Kids Dance!

Uniek in de streek: Cool Kids dance! Leer dansen zoals niemand dat kan: FORTNITE moves, Robotix, Body Popping, Breakdance moves, Michael Jackson style, Jump… Verbaas daarna iedereen met jouw spectaculaire show! Voor alle leeftijden vanaf 2de leerjaar. Zowel voor actieve jongens als stoere meisjes!

Leraar: voormalig kampioen robotics & breakdance, dansmeester Geert.

Flash Mob

Heb je zin om jouw vereniging of organisatie van mensen op te leren om het publiek ergens ongelofelijk hard te verrassen? Geef dan snel alle gegevens door om de organisatie ervan op poten te zetten via Flash Mob.

“Body Fun ©”

Body Fun web

Cursus dans voor Volwassenen (16j+)

Heb je weer zin om te bewegen na deze broeierig hete zomer? Dan staat ”Body Fun” staat voor dansen met je hele “body” of lichaam met alle “fun” of plezier op super leuke club dance muziek van de nineties tot nu! Dat doen jullie allicht graag in groep en voor het nieuwe dansjaar 2018-2019 organiseren we in de turnzaal te Beernem vanaf de 2de week van september elke donderdag een nieuwe BODY FUN cursus. Klik hier voor exacte uren en prijzen.

 

Workshop dans voor Volwassenen

Een Workshop dans volwassenen is op aanvraag via dit formulier en we bieden de volgende ideeën aan:

Workshop hedendaagse dans: op een nummer uit de hitparade zouden jullie graag een choreo aanleren.
Party Dancing sessie: vrijuit meevolgen in freestyle sessie op hit club muziek.
Zumba sessie: meevolgen in freestyle sessie op zuid-amerikaanse muziek.
Gekende dansjes: populaire dansjes aanleren zoals op een trouwfeest bvb.
Flashmob: leer met jullie groep om op een openbare plaats plots jullie dansje te tonen.
Showdance: jullie hebben een evenement waar jullie willen schitteren op een podium of iemand verrassen.

Party Dancing

 ”Kids Dance Animation ©”

Door de jaren heen hebben we tal van originele en leuke choreo’s ontwikkeld. Wens je eens iets anders te organiseren voor jullie kids dan alleen maar een springkasteel of een clown, nodig ons dan eens uit voor een superdans namiddag. We vragen op voorhand de voorkeuren van de kids en we werken een animatie uit waar de kids niet alleen een tof dansje op favoriete muziek kunnen beleven en aanleren maar ook eens tonen aan het aanwezig publiek. Om fier op te zijn, natuurlijk. Klik op kinderanimatie voor verdere info en je wensen door te geven.

 

“Wedding Dance ©”

Op jouw speciaalste evenement van je leven wil je jouw aanwezige mensen en wie weet de ganse wereld verrassen met een memorabele openingsdans en niet zomaar een slow op een vierkante tegel! Wij ontwikkelen een op jullie kunnen gebaseerde openingsdans waar iedereen zich zal afvragen: wanneer en van waar hebben die dat geleerd?
Inderdaad, geen standaard formule tussen de hoop bij ons, maar een persoonlijke aanpak die snel resultaat oplevert! Klik snel op huwelijksdans om jullie preferenties door te geven!

PS Benamingen en concepten met een © achter zijn beschermd.