Aanbod

 

“Kids Dance ©”:

Dé specialiteit van ilovetodance!

Ook in combinatie met volwassenen. Dit jaar hebben we weer een aantal nieuwe danscursussen (zie verder hieronder). Tip: er is voor elke danser ook danskledij te bekomen. Eénmaal per trimester is er een bestellingsronde. Voor de allerkleinsten kunnen we ook ophaling organiseren indien de opvang zich dichtbij de leszaal bevindt.

 

“Happy Dance ©”:

Happy Dance foto2 sm res

Doet jouw kleintje ook al mee met de clipjes op televisie? Beter jong geleerd dan oud gedaan! Happy Dance is een dansles voor de leeftijdsgroep startend van ongeveer 3 tot 6 jaar (kleuters, plus eerste leerjaar). De Happy Kids zijn de jongste groep, vrolijk, onstuimig en enthousiast wat meteen vertaald wordt in leuke dansjes op hedendaagse en aangepaste muziek, gaande van Samson, Plop, K3, Megamindy, Maya De Bij, Dalton Sisters, Kaatje, Princessia, Hitparade of andere Kids muziek. In de les leren ze simpele maar leuke pasjes onthouden en samen met andere kindjes gelijk te dansen. Ze leren op een speelse manier een nummer aan met veel expressie, verhaal en super leuke attributen of voorwerpjes. Tegelijkertijd leren ze het ritme aanvoelen en daar worden ook hulpvoorwerpen voor gebruikt. Om de concentratie van de kleintjes te garanderen duurt de les van de Happy Kids 45 minuten. De Happy Kids les gaat door op alle locaties. Voor prijzen zie rechter kolom in de tabellen van de pagina Cursus RoosterGegeven door dansjuf Sophie en dansmeester Geert samen, in Veldegem door dansjuf Shana alleen. 

 

NIEUW BIJ ILOVEVOTDANCE!!!

“Like Me Dance ©”:

LOGO LIKE ME

Like Me Dance is gebaseerd op de dansjes zoals op de populaire Vlaamse serie! I love to dance lanceert voor de eerste maal deze stijl omdat we hiermee leuke choreografieën kunnen opbouwen. Deze dans is geschikt voor kids v.a. 7j+ Altijd handig als je op een Like Me liedje de show kan stelen! Gegeven door dansjuf Sophie en dansmeester Geert in alle locaties behalve Veldegem en Zedelgem. Gegeven door dansjuf Shana in Veldegem.

 

NIEUW BIJ ILOVEVOTDANCE!!!

“Crea Dance ©”:

Crea Dance 1 sm res

Crea Dance 2 sm res

Crea Dance 3 sm res

Crea Dance 4 sm res

Jouw kind is al in het lagere of lager middelbaar aan het groeien in al zijn of haar kwaliteiten en wil daarom ook meekunnen in de super leuke wereld van dansen zoals het ze het al zien op televisie of youtube! Crea Dance is een dansles voor kids van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  en ouder. Deze brengt dus de vroegere groepen Funky Kids, Cool Kids en Power Kids samen maar in de lessen zullen de jongere kids een aparte door de ene dansdocent begeleid worden en de oudere kids door de andere dansdocent naargelang de kwaliteiten van de leerling. Dit is een creatieve dansles met afwisseling van stijlen zoals Like Me, Fortnite, Body Popping, Micheal Jackson, Clipdance, Musical.ly en dansen met attributen zoals Twirling (baton stick), Rope Skipping (danskoord), Formatie Dans (groepsfiguren), Ponpoms (cheer leading), danslinten, dansvlaggen enz… . De Crea Dance les gaat door op alle locaties. Voor prijzen zie rechter kolom in de tabellen van de pagina Cursus Rooster.  Gegeven door dansjuf Sophie en dansmeester Geert samen.

 

“M&M Dance ©”:

Logo M&M Dance

M&M Dance 1 sm res

Je hebt je waarschijnlijk al afgevraagd als jouw zoon of dochter een dansles volgt… waarom zou ik niet (weer) beginnen dansen. Wat kan je doen als jouw kind aan het dansen is? Wel, we hebben de oplossing voor jou en jouw kind: SAMEN DANSEN! Dit is NIEUW en UNIEK in de REGIO: de M&M Dance, de afkorting van Mom & Me Dance’ of ‘Mama en Mij dans. Uniek omdat niemand dergelijke choreo’s ontwikkelt en jullie beleven onvergetelijke momenten samen! Een leuke choreo wordt stap voor stap aangeleerd, haalbaar voor zowel moeder als kind waar symmetrische en synchrone danspassen in voorkomen om tot een boeiend visueel resultaat te komen. Een mooie en creatieve herinnering aan een leuke tijd met jou en jouw kind. Voor kids vanaf 6j+, mama’s of eventueel oma’s. Gegeven door dansjuf Sophie en dansmeester Geert samen.

NIEUW BIJ ILOVEVOTDANCE!!!

Flash Mob

Heb je zin om jouw vereniging of organisatie van mensen op te leren om het publiek ergens ongelofelijk hard te verrassen? Geef dan snel alle gegevens door om de organisatie ervan op poten te zetten via Flash Mob.

Workshop dans voor Volwassenen

Een Workshop dans volwassenen is op aanvraag via dit formulier en we bieden de volgende ideeën aan: Workshop hedendaagse dans: op een nummer uit de hitparade zouden jullie graag een choreo aanleren. Party Dancing sessie: vrijuit meevolgen in freestyle sessie op hit club muziek. Zumba sessie: meevolgen in freestyle sessie op zuid-amerikaanse muziek. Gekende dansjes: populaire dansjes aanleren zoals op een trouwfeest bvb. Flashmob: leer met jullie groep om op een openbare plaats plots jullie dansje te tonen. Showdance: jullie hebben een evenement waar jullie willen schitteren op een podium of iemand verrassen.

 ”Kids Dance Animation ©”

Door de jaren heen hebben we tal van originele en leuke choreo’s ontwikkeld. Wens je eens iets anders te organiseren voor jullie kids dan alleen maar een springkasteel of een clown, nodig ons dan eens uit voor een superdans namiddag. We vragen op voorhand de voorkeuren van de kids en we werken een animatie uit waar de kids niet alleen een tof dansje op favoriete muziek kunnen beleven en aanleren maar ook eens tonen aan het aanwezig publiek. Om fier op te zijn, natuurlijk. Klik op kinderanimatie voor verdere info en je wensen door te geven.

“Wedding Dance ©”

Op jouw speciaalste evenement van je leven wil je jouw aanwezige mensen en wie weet de ganse wereld verrassen met een memorabele openingsdans en niet zomaar een slow op een vierkante tegel! Wij ontwikkelen een op jullie kunnen gebaseerde openingsdans waar iedereen zich zal afvragen: wanneer en van waar hebben die dat geleerd? Inderdaad, geen standaard formule tussen de hoop bij ons, maar een persoonlijke aanpak die snel resultaat oplevert! Klik snel op huwelijksdans om jullie preferenties door te geven!

PS Benamingen en concepten met een © achter zijn beschermd.