Verrassingsdans

Iedereen kan dansen!

Mensen van alle soorten beroepen en leeftijden horen graag muziek maar beweren nogal snel: wij kunnen dat niet, dansen, want dat is voor specialisten die jaren opleiding gevolgd hebben. Niets is minder waar en wij maken jullie in enkele sessies de ster in een eenvoudige maar super spectaculaire choreografie die jullie vrienden en vriendinnen van de stoel zal blazen, want niemand verwacht dit van jullie.

Dat is natuurlijk super als je jouw entourage kunt verrassen met een kort maar mooi optreden met een beperkte groep van jouw beste vrienden/vriendinnen op een evenement dat belangrijk is voor jouw kring zoals een jaarlijkse bijeenkomst van jullie beroepsvereniging, jullie hobbyvereniging. Het verschil met workshop dansen is uiteraard dat je niet alleen een opleiding dans maar ook nog het optreden bovenop leert beheersen.

Het zal natuurlijk wat inzet vragen maar dat is het enige want voor al de rest zorgen wij. We ontwikkelen een haalbare choreografie op een super toffe mix van nummers die zowel humor als dance moves vol afwisseling naar voor brengt.  Je zal zien, iedereen zal versteld staan van jullie prestatie!

Wij hebben al heel wat ervaring om zelfs kinderen van 3 jaar op een groot podium te laten schitteren, dan kun je al raden dat het met jullie eveneens moet lukken. In het buitenland zijn ook al gelijkaardige initiatieven van start gegaan, o.a. met Ashley Banjo en zijn crew Diversity. Dus, heb je zin om zelfs eens als een ster te schitteren voor jouw eigen publiek in groep, aarzel dan niet om onderstaande gegevens door te geven en nemen we contact met jou/jullie op.

Dank om uw aanvraag naar onze dansorganisatie te richten. Hieronder kunnen jullie ons verder informeren.

Zijn jullie een beperkte groep mensen en hebben jullie zin om als afwisseling eens een verrassingsoptreden voor jullie vrienden/vriendinnen te organiseren. Wij staan voor jullie klaar om er een onvergetelijk evenement van te maken! Vul hier jullie wensen in en wij maken meteen werk van een leuk aanbod.

Leeftijdscategorie waar les aan gegeven zou worden:

Wanneer zou de geschatte startdatum zijn van het optreden:

Jullie contact voor verdere afspraken:

Voornaam verantwoordelijke aanvrager:

Naam verantwoordelijke aanvrager:

Email adres verantwoordelijke aanvrager (exact noteren aub):

GSM-nummer verantwoordelijke aanvrager:

Straat en Nummer:

Postcode en Dorp:

Uw bijkomende vraag of opmerking: