Uurrooster en Prijzen

LET OP: in de derde week van september 2019 starten de cursussen. Wie nieuw is kan op aanvraag nog gratis proberen, tenzij het aangegeven staat dat het nog een proefles is.

De uren en locaties van de proeflessen vind je door op het gekleurde rooster hieronder te klikken (werkwijze is eenmaal klikken, wachten en nogmaals op de afbeelding klikken om groot te maken, afsluiten door op Esc toets te drukken). Als je een abonnement hebt bij één van de onderstaande groepen mag je binnen dezelfde groep meerdere malen per week op een andere locatie komen dansen zonder bij te betalen. Zo oefen je de choreo’s beter en beter! Let op: na de proeflessenweek gaan de week er op de cursussen door op dezelfde uren, dagen en locaties zoals hieronder vermeld.

Uurrooster van lessen 1ste trimester dansjaar 2019 – 2020 per gemeente

Start lessen wk39 2019

Dansdocenten:

Dansjuf Sophie & Dansmeester Geert: Ruddervoorde, Oostkamp, Zedelgem

Dansjuf Shana: Veldegem

Leeftijdsindelingen:

Happy Dance: voor kids van 3,4,5,6 jaar.

Crea Dance (inclusief Like Me): voor kids van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en ouder.

Mama&Mij Dans: voor kids vanaf 6j+, mama’s of eventueel oma’s

 

Opmerkingen i.v.m. leeftijdsindelingen:

de vroegere Happy Kids leeftijd is nu uitgebreid met 1 jaar, namelijk tot en met 6 jaar, dus kleuters en eerste leerjaar.

de vroegere benaming Funky Kids, Cool Kids en Power Kids wordt vervangen door de groep Crea Dance en is toegankelijk vanaf het 2de leerjaar maar is niet beperkt, er kan dus zeker tot en met 15 jaar verder gedanst worden. De leerlingen worden naargelang kwaliteiten en kunde van de leerlingen onder leiding van 2 dansdocenten onderverdeeld en na de training opnieuw samengesmolten om tot een mooie choreo te komen.

M&M of Mama en Mij Dans (met kids vanaf 7j, ouderen vanaf 23j) = lagere school voor de kinderen en volwassenen als mededanser

Nota: leeftijden zijn indicatief en dus niet altijd strikt te nemen. Dansertjes mogen steeds vragen of ze nog bij de vertrouwde categorie mogen blijven of al in een andere leeftijdscategorie passen.

Tip: spreek af met andere mama’s of papa’s op school wie wanneer de kinderen kan brengen, om zodoende car pooling te organiseren. Dit bespaart verplaatsingen en parkeerruimte en smeedt dansvriendschappen!

 

Prijzen:

Voordeeltip: lessen met dezelfde benaming kun je meerdere malen per week meemaken zodat je beter jouw dansjes aanleert en onthoudt zonder meerprijs!!!

Prijzen in euros.

Happy Dance: 60/trimester

Crea Dance (inclusief Like Me): 65/trimester.

Mama&Mij Dans: 95/trimester per koppel

Korting voor broers of zussen: -5€ voor 2de gezinslid.

Korting 2de cursus: -5€ .

 

Als infoweek voorbij is wordt de prijs niet meer afgebeeld op de website maar wie de kostprijs voor een cursus per trimester wenst te weten te komen, kan klikken op: Dansprijzen

Meer informatie over de inhoud van de les kun je vinden onder de knop Aanbod.

De ligging van de zaal en het adres ervan kun je vinden onder de knop Locaties.

Voor de lesdagen van het ganse dansjaar, zie Danskalender.

Voor kledij en attributen voor het ganse dansjaar, zie Danskledij. (vraag paswoord via dansorganisatieilovetodance)