Uurrooster en Prijzen

LET OP: er starten nieuwe proeflessen op 8, 9 en 10 januari 2019. Wie nieuw is kan die week gratis proberen.

De uren en locaties van de lessen vind je door op het gekleurde rooster hieronder te klikken (werkwijze is eenmaal klikken, wachten en nogmaals op de afbeelding klikken om groot te maken, afsluiten door op Esc toets te drukken). Als je een abonnement hebt bij één van de onderstaande groepen mag je binnen dezelfde groep meerdere malen per week op een andere locatie komen dansen zonder bij te betalen. Zo oefen je de choreo’s beter en beter!

Cursusrooster van dansjaar 2018 – 2019 per groep

Dansjaar 2018-2019 - lesrooster januari per gemeente

Leeftijdsindelingen:

Happy Kids (3-5 jaar) = kleuters

Funky Kids (6-8 jaar) = lagere 1, 2, 3

Cool Kids (7j+) = lagere 3, 4, 5, 6 en begin middelbaar

Power Kids (9-12+ jaar) = lagere 4, 5, 6 en lager middelbaar. Leerlingen die doorgroeien na het 6de lagere kunnen dus nog steeds terecht bij de Power Kids, zeker tot en met 15 jaar.

M&M of Mama en Mij Dans (met kids vanaf 7j, ouderen vanaf 23j) = lagere school voor de kinderen en volwassenen als mededanser

Nota: leeftijden zijn indicatief en dus niet altijd strikt te nemen. Dansertjes mogen steeds vragen of ze nog bij de vertrouwde categorie mogen blijven of al in een andere leeftijdscategorie passen.

Tip: spreek af met andere mama’s of papa’s op school wie wanneer de kinderen kan brengen, om zodoende car pooling te organiseren. Dit bespaart verplaatsingen en parkeerruimte en smeedt dansvriendschappen!

 

Prijzen:

Voordeeltip: sommige lessen kun je meerdere malen per week meemaken zodat je beter jouw dansjes aanleert en onthoudt zonder meerprijs!!!

De infoweek is voorbij maar wie de kostprijs voor een cursus per trimester of danslessen voor een gans jaar wenst te weten te komen, kan klikken op: Dansprijzen

Meer informatie over de inhoud van de les kun je vinden onder de knop Aanbod.

De ligging van de zaal en het adres ervan kun je vinden onder de knop Locaties.

Voor de lesdagen van het ganse dansjaar, zie Danskalender.

Voor kledij en attributen voor het ganse dansjaar, zie Danskledij. (vraag paswoord via dansorganisatieilovetodance)